Overzicht van reviews

Reviewen en recensies zijn van invloed op de manier waarop zoekmachines en klanten elke dag beslissingen nemen over bedrijven. NetSync Genius biedt u de mogelijkheid om reviews op te volgen en te beantwoorden via het Netsync Netwerk, zo kunt u gemakkelijk in contact treden met klanten en kunt u nieuwe kansen kunt ontdekken. Met NetSync Genius kunt u klanten ook rechtstreeks uitnodigen om een positieve review over uw bedrijf achter te laten, waardoor u zich kunt onderscheiden in de huidige zoekresultaten.

De voordelen van NETSYNC Genius

  • U ontvangt een melding wanneer NetSync een nieuwe review detecteert. Stel uw meldingen zo in dat u ze op regelmatige tijdstippen ontvangt of op momenten die passen binnen uw planning.
  • De “Notification Tracker” gebruikt directe integraties van NetSync om via het “Yext Knowledge Network” al uw reviews van verschillende platformen te groeperen in één systeem. Zo blijft u snel en gemakkelijk op de hoogte.
  • Reageer met enkele muisklikken rechtstreeks vanuit NetSync op reviewen of ga naar pagina waarop de review staat om te reageren op negatieve opmerkingen of op reacties van tevreden klanten.
  • Vraag klanten om hun positieve ervaring te delen. Met NetSync Genius is het heel gemakkelijk om verzoeken te verzenden en rechtstreeks reviews van uw klanten te verzamelen. die kunt u integreren op uw website en helpen u potentiële klanten te overtuigen.

Hoe NetSync Genius gebruiken?

Overzicht van reviews :

  1. Klik op Reviews in de zoekbalk bovenaan je scherm
  2. Klik op de tab Monitoren.
  3. Je zal hier een overzicht van jouw reviews vinden.